Čauko, volám sa Mišo a tento článok som sa rozhodol napísať, aby som nášmu budúcemu kolegovi alebo kolegyni čo najlepšie vysvetlil najzaujímavejšie výhody spolupráce… a aj preto, že si na výbere každého nového člena tímu dávam naozaj záležať. Tak poďme na to!

daren&curtis

1. Riadenie vlastného tímu

Cítiš, že máš na viac ako len na neustále vymýšľanie ďalších príspevkov do postplánov? Trúfaš si na vedúcu pozíciu vo vodách sociálnych sietí? Využi svoje doterajšie skúsenosti, kreativitu a komunikačné schopnosti na riadenie (zatiaľ) síce malého, ale veľmi šikovného tímu! Maximálna zodpovednosť, strategické myslenie a analytický prístup je povinnou výbavou.

Talent na fotografiu či ovládanie grafických programov bude príjemným bonusom.

2. Plat, ktorý skutočne motivuje

Každý mesiac je trochu iný. Raz je to úplná pohoda, inokedy je toho tak akurát, ale sú aj sezóny tendrov a vyhrotených deadlinov. Preto u nás neexistuje len fixný plat. Vymysleli sme spôsob ako ťa motivovať v každom období. Zaplatíme ti úplne každú hodinu a ako BONUS, odmeňujeme aj za hodiny, ktoré dokážeš na projekte ušetriť. Pecka, nie? Na podiele zo zisku Social Media oddelenia sa tiež vieme dohodnúť. 😉 

daren&curtis

3. 4-dňový pracovný týždeň

This is my sen, now is realita! Máš vymyslený projekt, ktorému sa potrebuješ venovať, vlastných klientov alebo chceš mať len jednoducho kratší pracovný týždeň? No problem.

4. Časová flexibilita

Ak si počas dňa zvykneš zacvičiť jógu v Medickej záhrade, máš lekciu autoškoly, potrebuješ vyvenčiť domáceho miláčika alebo si chceš odbehnúť svojich obligátnych päť kilometrov okolo Štrkovca, buď úplne v kľude. Nikto na teba nebude krivo pozerať, keď do práce prídeš o jedenástej alebo bude tvoja obedňajšia prestávka trvať dve a pol hodiny. Svoj pracovný čas si môžeš prispôsobiť svojim záujmom či povinnostiam. Od teba za to však očakávame dochvíľnosť na stretnutiach, kvalitné výstupy a deadliny bez meškania.

5. Homeoffice aj bez lockdownu

Zvykol/zvykla si si počas posledného roku na prácu z domu? U nás to bol bežný štandard už dávno predtým.

Nie je dôležité odkiaľ pracuješ, ale akú sú tvoje výsledky.

6. Vlastné štúdio s profi technikou

Koniec nekonečným improvizáciám pri produkcii. K dispozícií ti bude vlastné štúdio = samostatná vyhradená miestnosť s foto a video technikou! Navyše, ak máš chuť fotiť alebo točiť sám/a, ale nevieš čo je clona, ISO alebo uzávierka, radi ťa to naučíme.

7. Útulné a zdravé bistro

Ak si vegetarián, vegán alebo máš na niečo intoleranciu, nebudeš si už viac musieť nosiť jedlo vo vlastnej dózičke. Môžeš sa tešiť na spoločné obedy v agentúrnom bistre na prízemí, kde ti dvaja šikovní kuchári pripravia jedlo presne podľa tvojich požiadaviek.

8. Rodinná atmosféra v rodinnom dome

Dobre fungujúca agentúra je ako veľká rodina. Nie je to len tím ľudí so správnymi skills, dôležité je aj to ako si ľudia navzájom sedia, dokážu komunikovať, spolupracovať, či jednoducho “funguje chémia”. Dávame si preto na výbere kolegov veľmi záležať a riadime sa heslom: The team you built is family you built. Fungujúce vzťahy a príjemná atmosféra sú pre nás prioritou, a aj preto sa od septembra sťahujeme do rodinného domu.

Tak čo, znie to lákavo a vieš si predstaviť byť súčasťou našej agentúrnej rodiny? Pozri si náš inzerát na pozíciu Social Media Manager alebo mi rovno napíš na msalva@darencurtis.sk. Minimálne 3 – ročné skúsenosti so správou sociálnych sietí komerčných profilov sú však naozaj nevyhnutnosťou. Ďakujem, že si sa dočítal/a až sem. Už teraz sa teším na tvoje CV a portfólio.

PS: Ak náhodou ešte nemáš dostatočné skúsenosti, ale cítiš že sú sociálne siete tvojou šálkou kávy, aj tak sa mi ozvi. Na jeseň budeme spúšťať Talent Bootcamp pre rôzne pozície, tak ti možno nájdeme nejaké miestečko.