Nebojte sa byť kreatívny

Pravidelná tvorba obsahu na sociálne siete je povinná jazda pre každú značku. Ak však produkujete desiatky postov každý mesiac, môžete skĺznuť k rutine a váš obsah začne stagnovať. Ako teda oživiť obsah a vymámiť sa zo stereotypu? Buďte kreatívni! Vyberte si nejakú tému z nášho social media content ťaháku a porozmýšľajte, ako môžete zdanlivo neprepojiteľný obsah začleniť do vašich príspevkov. Kreativite sa medze nekladú, čím zaujímavejší obsah vytvoríte, tým viac zaujmete svojich fanúšikov.

Používajte všetky druhy formátov

Sociálne siete už dávno nie sú iba pekný feed plný fotiek. V každom období sa do popredia dostane niektorý z formátov, ktorý práve letí. Určite každý z vás zaznamenal éru Reelsiek a TikTok videí. Vneste do vaších sociálnych médií rozmanitosť a autenticitu. Striedajte pravidelne rôzne formáty príspevkov. Môžete napríklad postovať dve reelska týždenne, jeden bannerový príspevok a jeden carrousel.

Plánujte dopredu

Myslieť na rôzne druhy formátov a zaujímavý obsah je náročné. Hlavne vtedy, ak príspevky tvoríte takpovediac za jazdy. Preto je dobré plánovať dopredu a vytvoriť si každý mesiac obsahový plán, v ktorom budete mať naplánované druhy príspevkov, ich obsah a počas mesiaca ich už len zverejníte. Pri tvorbe obsahového plánu vám môže pomôcť náš ťahák, v ktorom sme každý mesiac vybrali zaujímavé udalosti, ktoré môžete začleniť do svojho contentu.

Budťe k fanúšikom bližšie

Vašu fanúšikovskú základňu tvoria ľudia, ktorých zaujíma váš obsah a značka. Ako sa im priblížiť ešte viac? Odkryjte im svoje zákulisie. Zdieľajte s nimi vaše úspechy aj neúspechy, ukážte svoju ľudskú tvár. Emócie v mnohých prípadoch rozhodujú a je dobré ich u svojich fanúšikov vyvolať. Preto ich skúste pustiť aj za oponu vášho biznisu, zdieľajte s nimi váš príbeh budovania značky. Ak si raz s fanúšikmi vytvoríte vzťah, udržíte si ich dlhšie.

4 dôvody, prečo náš social media content ťahák využiť

  1. Ušetríme vám čas, zaujímavé dátumy nájdete v jednom PDF dokumente, nemusíte sa prehrabávať viacerými webmi a čas, ktorý ušetríte môžete venovať samotnému príspevku.
  2. Ponúkame vám inšpiráciu, od ktorej sa môžete odraziť. Aj keď vám jednotlivé témy niektorý mesiac nesadnú, viete si ich prispôsobiť podľa vašich potrieb.
  3. Nezabudnete na dôležité dátumy. Určite sa vám už stalo, že ste prepásli niektorý svetový deň, na ktorý ste dlho čakali. Pri plánovaní v predstihu s našim social media content ťahákom sa vám to už nestane.
  4. Predbehnite konkurenciu. Know-how je základom každého správneho biznisu. Ak sa budete riadiť našimi radami, konkurencia bude mať čo robiť, aby vás dobehla.

Tak čo, ste zvedaví aké témy sme pre vás na jednotlivé mesiace pripravili? Zadajte svoj e-mail nižšie a my vám s radosťou zašleme náš social media content ťahák na rok 2023.