preloader
#idea#print#video#webdesign

Study Hawaii

Best classroom in the world

Nebojte sa nás pochváliť

Zadanie

Spoločnosť Student Marketing nás oslovila s požiadavkou na vytvorenie webu pre budúcich študentov. Jeho primárnou úlohou je informovať mladých ľudí o možnostiach štúdia na slnečnom Havaji.

 

Naše riešenie

Okrem samotného webu sme navrhli aj ďalšie podporné aktivity na zvýšenie povedomia o štúdiu, ktoré poskytuje najjužnejší štát USA.

Idea

Hlavná idea sa odvíja od myšlienky priblížiť nevšedné štúdium na Havaji mladým ľuďom čo najprirodzenejšou formou. Tomu sme prispôsobili aj štýl a vizuálne prvky jednoduchej uvoľnenej komunikácie, ktorá má potenciál osloviť a nadchnúť budúcich študentov.

Webdesign

Pri tvorbe webu newstudyhawaii.com sme sa držali čistého dizajnu, ktorý evokuje pohodu a uvoľnenú atmosféru na Havaji. Tomu sme prispôsobili aj celkovú farebnosť a užívateľskú prívetivosť.

Brožúra

Súčasťou zadania bolo aj vytvorenie brožúry. Tá obsahuje všetky dôležité informácie o študijných pobytoch a programoch na Havaji. Jej odľahčený dizajn nadväzuje na ten webový. Dohromady tak tvoria jednoliaty celok.

Imidžové balenie

Na brožúru a informačné materiály sme navrhli a zhotovili originálne darčekové balenie, ktoré na prvý pohľad upúta pozornosť svojim vzhľadom. Súčasťou balenia je USB kľúč a priestor na vizitku.

Video

Pre promo aktivity sme v našej produkcii zhotovili dvojminútový video spot, v rámci ktorého ukazujeme krásy štúdia na Havaji. Idea sa nesie v duchu vzdušnosti. Zachytáva miestnu atmosféru a odhaľuje jednotlivé študijné odbory, ktoré tunajšie vysoké školstvo ponúka.

Nebojte sa nás pochváliť
Pozrite si referenciu online