preloader
#brand#design identity#online#web

Gander

Nebojte sa nás pochváliť

Zadanie

Spoločnosť Gander pôsobí v oblasti ľudských zdrojov a na domácom trhu ponúka špecializované HR služby. Zadanie zákazky od nej bolo konkrétne a jednoznačné. Rebrandovať logo, vytvoriť novú vizuálnu identitu a následne vytvoriť webovú stránku na mieru. Pochopiteľne, všetko v súlade s poslaním a filozofiou spoločnosti.

Naše riešenie

Počas kreatívneho procesu sme sa v prvom rade sústredili na logo, pričom sme pôvodnú modrú farebnosť osviežili pridaním fialového odtieňa. Súčasne sme pripravili charakteristický moderný piktogram, ktorý významne dotvára celkové vyznenie značky. Následne sme novú korporátnu identitu spečatili do detailu premysleným dizajn manuálom.

Idea

Unikátny piktogram, tvorený písmenom G v podobe odtlačku ľudského prsta, nesie v sebe jednoznačný punc dôveryhodnosti aj autenticity. Skrytá symbolika bezpečia a spoľahlivosti v sebe súčasne zahŕňa osobitý prístup, ako aj ľudský a priateľský vzťah k nárokom každého klienta.

Korporátna identita

Pri vytváraní novej korporátnej identity sme sa rozhodli zachovať pôvodnú modrú farbu, ktorá je ideálnym charakterotvorným znakom prostredia obchodu aj ľudských zdrojov. Novej identite sme však vdýchli modernejší tón a farebnosť sme doplnili odtieňom fialovej, ktorá evokuje kreativitu, originálnosť a proľudský prístup.


PANTONE 2405 C

CMYK 35.100.10.00
RGB 175.21.120
WEB #af1578

PANTONE 7690 C

CMYK 85.50.00.00
RGB 29.113.184
WEB #1d71b8

PANTONE 298 C

CMYK 70.15.00.00
RGB 54.169.225
WEB #36a9e1

Web

Štruktúru novej webovej stránky spoločnosti sme rozčlenili do dvoch hlavných funkčných častí. Prvá je orientovaná na klientov, hľadajúcich na špecializované pracovné miesta ideálnych kandidátov, zatiaľ čo jej druhá časť ponúka pracovné pozície všetkým, ktorí sa uchádzajú o zaujímavé pracovné príležitosti.

Nebojte sa nás pochváliť
Pozrite si referenciu online