preloader

Golem Club je s viac ako 18 ročnými skúsenosťami a 9 prevádzkami najväčšia a najkvalitnejšia sieť fitnescentier na Slovensku.

#instagram  #facebook 

Mecom je tradičná značka mäsových výrobkov so širokým portfóliom produktov. Vznikla v roku 2008 postupným zlučovaním významných mäsospracujúcich spoločností na Slovensku, v Maďarsku a Česku.

#instagram  #facebook 

iZlato je najväčšie internetové zlatníctvo na Slovensku. Zlatníctvu a predaju zlatých a strieborných šperkov sa venujú už od roku 1992.

#instagram  #facebook 

Pôvodne vodný hrad bol v 13. storočí sídlom veľmožov zo Svätého Jura a Pezinka. Teraz, o osemto rokov neskôr otvoril svoje brány a ponúka klientom ubytovanie, wellness, vinárstvo, či priestor na svadby a eventy.

#instagram  #facebook 

Starý Otec je sieť predajní poctivých potravín v Bratislave. Kvalitné produkty vlastnej mäsovýroby, mliekárne i pekárne dopĺňa sortiment lokálnych značiek zo Slovenska.

#facebook  #instagram 

Autorizovaná predajňa vozidiel značky BMW v Trnave. Showroom, ale aj poradenstvo, predaj či profesionálny servis, všetko pod jednou strechou.

#facebook  #instagram 

Goral Vodka Master je prémiová vodka z liehovaru spod Tatier, z mestečka Stará Ľubovňa. Patrí do portfólia produktov slovenského výrobcu alkoholu GAS Familia.

#facebook  #instagram 

Na Mlynských Nivách v Bratislave vyrastá nové rezidenčné bývanie Discovery Residence. Ambiciózny developerský projekt prinesie viac ako stovku nových bytov i komerčné priestory.

#facebook 

Tradičný slovenský výrobca Korunný cukor ponúka široké porfólio cukrov na pečenie, varenie džemu či sirupu alebo na denné sladenie s kvalitou overenou certifikátom.

#facebook  #instagram 

Špecialisti v oblasti predaja mobilov, tabletov a príslušenstva s najširším sortimentom na trhu, ktorých nájdete až v 47 predajniach po celom Slovensku.

#instagram 

Kartago patrí medzi popredné cestovné kancelárie s online predajom dovoleniek, poznávacích zájazdov a leteniek do celého sveta za výhodné ceny.

#facebook  #instagram 

Richio je lokálna značka jedinečnej potraviny s názvom Gofio, pôvodom z Kanárskych ostrovov. Prináša návod na zdravé a výživné jedlo kedykoľvek a kdekoľvek.

#facebook  #instagram