preloader
#idea#keyvisual#online#print#webdesign

Mlynica

Prevratné priestory

Nebojte sa nás pochváliť

Zadanie

Stavebná a developerská spoločnosť ise s.r.o. nás prizvala do tendra na kreatívne zastrešenie nevšedného developerského projektu „Mlynica“, ktorý sa nám nakoniec podarilo vyhrať. Okrem návrhu a optimálneho nastavenia základnej marketingovej stratégie, sme vytvorili kľúčový vizuál, s následným prepojením na on-line, off-line, OOH a print.

Naše riešenie

Stavbu Mlynice sme mali možnosť vidieť na vlastné oči. Počas exkurzie sme boli očarení výnimočnosťou a netradičným riešením priestoru, ktorý je na prvý pohľad výrazne iný od ostatných developerských projektov. Preto sme sa rozhodli túto inakosť využiť a vyzdvihnúť ju aj v ideovej ceste.

Idea

Mlynica je na slovenské pomery natoľko netradičný a prevratne iný developerský projekt, že si priam pýtal prevratnú ideu. Preto sa ústredným motívom stala „prevratnosť“, ktorá vyústila do kampane „Prevratné priestory“.

Key visual

Tak, ako developerský projekt Mlynica poskytuje inšpiratívny priestor pre budúcich vlastníkov, „prevratný“ koncept poskytuje množstvo zaujímavých a kreatívnych spôsobov vizuálizácie, ktoré sa pohrávajú s ľudským vnímaním a vytvárajú pôsobivé obrazce, podobne ako kaleidoskop.

Online

Idea je veľmi pekne rozvíjateľná aj v online prostredí ako teasing, s následným odkomunikovaním posolstva projektu.

Nebojte sa nás pochváliť
Pozrite si referenciu online