preloader
#animation#online#presentation#video#worldwide

Sygic GPS Navigation

Najinštalovanejšia offline appka na svete

Nebojte sa nás pochváliť

Zadanie

Slovenská spoločnosť Sygic ako výrobca GPS softvéru a navigačných systémov pre mobilné zariadenia patrí k najrýchlejšie rastúcim technologickým spoločnostiam v strednej Európe a jej produkty využívajú milióny zákazníkov v 80 krajinách sveta. Aplikácia Sygic GPS Navigation priniesla zákazníkom 88 nových máp, ktoré zahŕňajú populárne dovolenkové destinácie po celom svete.

Naše riešenie

Prínos aplikácie a jej rozšírenie o nové destinácie sme sa rozhodli demonštrovať jednoduchou a zrozumiteľnou cestou, ktorá okrem informačnej hodnoty poskytuje divákom aj príležitosť na oddych a pobavenie prostredníctvom animovaného online videa.

Idea

Kreatívna idea v súlade so zadaním prináša v skratke prehľad z celého sveta v krátkom animovanom videu. V jednom nepretržitom zábere tak precestujeme doslova celú planétu a zábavnou formou pritom spoznávame jednotlivé krajiny aj ich charakteristický kolorit.

Realizácia

Animované video v korporátnom štýle spoločnosti sme obohatili o nové prvky a postupy, umocňujúce výsledný efekt, ako aj celkový estetický zážitok. Atmosféru svetových metropol navyše vtipne dokresľuje pestrá hudobná zložka a ruchy, vďaka ktorým video aj bez hovoreného komentára dokáže osloviť zákazníkov naozaj na celom svete.

81 312

zhliadnutí videa

Ilustrácie

Cestou okolo sveta spoznávame cudzie krajiny a kultúry spoločne s ich jedinečnými prejavmi a osobitosťami. Na tieto účely sme v prostredí našej agentúry vytvorili kompletné výtvarné podklady so špecifickými prostrediami a špeciálne navrhnutými postavami.

Nebojte sa nás pochváliť
Pozrite si referenciu online