preloader
#idea#keyvisual#online#print#webdesign

Seberíniho

Spájame to podstatné pre váš nový domov

Nebojte sa nás pochváliť

Zadanie

Slovenská spoločnosť Hornex zaoberajúca sa výstavbou pozemných stavieb nás prizvala do tendra na komplexné zastrešenie reklamnej a marketingovej komunikácie pre nový developerský projekt Seberíniho, ktorý sa nám podarilo vyhrať. Okrem ideového návrhu a marketingovej stratégie sme navrhli celkovú kampaň, dizajn manuál, branding na základe novej identity, katalóg a web dizajn.

Naše riešenie

Projekt sa nachádza v Ružinovskej lokalite, ktorá poskytuje množstvo benefitov spríjemňujúcich rodinné bývanie. Práve tieto benefity sme sa rozhodli dostať do popredia hravou formou.

Idea

Na to, aby sa stal domov príjemným miestom pre život, vplýva veľa faktorov.  A práve projekt Seberíniho v sebe spája niekoľko benefitov, ktoré k tomu prispievajú. Nosným posolstvom sa stal headline: Spájame to podstatné pre váš nový domov.

Key visual

Ideu spájania benefitov sme sa po vizuálnej stránke rozhodli pretaviť do prostredia populárnej stolovej hry Scrabble, v ktorej spájame benefity lokality a prostredia s developerským projektom.

Korporátna identita

Keďže okrem idey a kľúčového vizuálu pre developerský projekt Seberíniho sme vytvorili aj samotný názov a logo, všetky tieto prvky sme zahrnuli do rozsiahleho dizajn manuálu.

Online

Pre projekt Seberíniho sme vytvorili kompletne celý web. Dizajnovo svojou ľahkosťou a farebnosťou nadväzuje na kľúčový vizuál a online bannery.

Outdoor a print

Jednoduchá myšlienka dokáže zaujať v spleti ostatných developerských projektov aj v rámci printovej či outdoorovej reklamy. A to napriek tomu, že nezobrazuje vizuál budúcej stavby.

Nebojte sa nás pochváliť
Pozrite si referenciu online