preloader
#cms#content#seo#uxui#webdizajn

kuchynalidla.sk

Každý týždeň nové chutné recepty

Nebojte sa nás pochváliť

Zadanie

Spoločnosť Lidl nás po predchádzajúcich úspešne realizovaných projektoch oslovila s prosbou o analýzu webu Kuchyne Lidla, ktorá je najpoužívanejším receptárom pre množstvo Slovákov. Našou úlohou bolo zhodnotiť aktuálny stav a navrhnúť riešenie ako pripraviť novú webstránku tak, aby bola technicky vyladená a zároveň užívateľsky príjemná.

Naše riešenie

Prvým krokom bolo postaviť portál na kvalitnom, na mieru prispôsobenom CMS systéme, ktorý splní nároky na bezpečnosť aj prevádzku. Druhým nemenej dôležitým cieľom bolo spríjemnenie používateľského zážitku vďaka prehľadnému a logickému usporiadaniu obsahu aj funkcionalít.

Najobľúbenejší online receptár v novom šate

Portál o varení a pečení, plný inšpirácií si našiel tisícky verných fanúšikov.

Prehľadnosť a jednoduchosť

Keď chcete nájsť ideálny recept, rozhodujúci je čas hľadania, ktorý by nemal presiahnuť pár kliknutí. Preto sme osobitý dôraz kládli na dobrú a logickú kategorizáciu jednotlivých receptov podľa najpoužívanejších vyhľadávaní. Okrem preorganizovania obsahu sme zefektívnili aj celkovú prehľadnosť a orientáciu na stránke.

Každý týždeň nová inšpirácia

Po vyladení UX, UI a všetkých funkcionalít webu naďalej zabezpečujeme správu obsahu a každý týždeň so železnou pravidelnosťou pridávame nové recepty a fotografie od obľúbených kuchárov a cukrárov. Nezabúdame pritom ani na neustálu kontrolu a optimalizáciu SEO prvkov, aby nové recepty ocenili nielen zákazníci LIDL, ale aj Google.

Stovky receptov vo vrecku

V neposlednom rade bolo dôležité aj responzívne prispôsobenie dizajnu, aby mal používateľ 100 % zážitok z prezerania aj vo svojom smartfóne. Nič mu tak nebráni položiť telefón na kuchynskú linku a pohodlne nasledovať postup prípravy nedeľného obeda pre rodinu alebo rýchlej večere po dlhom pracovnom dni.

Nebojte sa nás pochváliť
Pozrite si referenciu online